Konehuolto

Korjaamme ja huollamme kaikkien merkkien traktoreita, maatalouskoneita, kaivinkoneita ja trukkeja

Laaja-alaista osaamista konehuoltoon

Normaalihuoltojen lisäksi teemme myös erilaisia kolarikorjaustöitä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Kolarikorjaukset tehdään ammattitaidolla ja aina alkuperäisosia käyttäen.

Suomenkonehuolto Traktorin moottori

Määräaikaishuollot

Traktoreille, puimureille ja maatalouskoneille on annettu valmistajan puolelta suositus, joita tulee määräaikaishuoltojen osalta noudattaa. Tämä on yleensä tietyn tuntimäärän välein. Säännöllisillä huolloilla voidaan pidentää merkittävästi koneiden käyttöikää-, ja aikaa. Pitämällä kiinni suositelluista määräaikaishuolloista vältytään isommilta ja arvokkaammilta korjaustöiltä sekä huolehditaan, että koneet pysyvät takuukelpoisina. Kaikki traktorit olisi hyvä huoltaa vähintään kerran vuodessa, vaikka käyttö olisikin vähäistä.

Suomenkonehuoto luovutushuollot

Luovutushuollot

Uusille koneille tehdään aina luovutushuolto, ennen sen luovutusta uudelle omistajalle. Luovutushuollossa kone tarkistetaan ja laitetaan käyttökuntoon. Koneet luovutetaan aina huollettuna ja kasattuna uudelle omistajalle.

Muut huolto- ja korjaustyöt

Kone voi joskus rikkoutua yllättäen. Voi tulla öljyvuoto, katketa remmi, vaihteisto tai ilmastointi lakata toimimasta jne. Meillä on osaava henkilökunta ja kattava valikoima varaosia hyllyssä. Huolto- ja korjaustöitä tehdään laidasta laitaan. Vahingon tai kolarin sattuessa on tärkeää olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön. Teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa, joten riippumatta siitä minkä vakuutusyhtiön asiakas olet voit tulla meille. Koneelle tehdään aina ensin vahinkotarkastus ja hinta-arvio vakuutusyhtiötä varten, mikäli kone on korjattavissa.

Suomenkonehuolto hydrauliikkakone

Hydrauliikkatyöt

Meillä on kaksi erilaista hydrauliikkaletkujen tekoon soveltuvaa konetta. Nykyaikainen hydrauliikkakone, jolla onnistuu monenlaisen hydrauliikkaletkun valmistus, sekä mukana kuljetettava prässi. Hyllyissämme on kattava valikoima eri kokoisia letkuja ja liittimiä. Jos juuri sopivaa letkua tai liitintä ei löydy, se saadaan tilattua nopeasti.

Suomenkonehuolto aarporauskone

Aarporaukset

Saamme hoidettua haasteelliset holkitukset/tapitukset siirrettävällä sorvillamme. Mikäli paikanpäälle tulo ei onnistu, aarpora voidaan tarvittaessa ottaa mukaan ja työ suorittaa asiakkaan luona.

Suomenkonehuolto kuormainasennukset

Kuormainasennukset

Joskus voi tulla tarvetta asentaa kuormain traktoriin jälkikäteen. Tämä on edullisempi vaihtoehto, kuin ostaa uusi kone, jos siihen käyttöön soveltuva traktori on valmiina. Kauttamme saat tilattua kuormaajan sekä siihen tarvittavat asennusosat. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan koneeseesi sopivan kuormaajan. Meillä kuormaaja asennetaan oikein ja asianmukaisesti, jotta käyttö on turvallista.

Kesän ja syksyn sesonkeina huoltomme palvelee myös päivystäen 24/7

Muina aikoina palvelemme normaalin aukioloaikojemme mukaan, sovittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olemme valtuutettu sopimushuoltaja monelle eri merkille

Sopimushuollon lisäksi huollamme ja korjaamme kaikkien merkkien traktoreita, maatalouskoneita, kaivinkoneita ja trukkeja.

Deutz-Fahr, Zetor ja Weidemann

Case IH, New Holland, Kverneland

Massey ferguson ja Horcsh

Class, Avant, Väderstrad ja Amazone

Huoltoautomme tarjoaa monipuolista huoltoa asiakkaan luona

Hyvin varusteltu huoltoautomme mahdollistaa monipuoliset huollot myös asiakkaiden luona noin 100 kilometrin säteellä Huittisista.

Huoltoautomme ansiosta suuremmatkin korjaukset onnistuu vaikka pellon reunassa.

Suomenkonehuolto huoltoauto
Suomenkonehuolto traktorikuljetus

Kuljetuskalustomme pystyy siirtämään rikkoutuneet koneet huoltoon

Tarvittaessa noudamme rikkoontuneen koneen huoltohallille omalla kuljetuskalustollamme. Noudamme koneen myös renkaiden vaihtoa varten tarpeen vaatiessa. Kaikkien koneiden kuljetus onnistuu henkilöautosta lähtien maansiirtokoneisiin saakka.

Erikoisosaamisena aarporaus

Siirreltävä aarpora mahdollistaa kiinteiden kohteiden poraamisen, mikä muuten ei olisi mahdollista. Aarporauksen avulla pystytään työstämään ammattitaitoisesti isojakin metallikappaleita.

Liikuteltavan aarporauslaitteen ansiosta pystymme tekemään tarpeen vaatiessa vaikka maastossa/työmaalla puslituksia ja holkituksia tai poraamaan reikiä .

Suomenkonehuolto aarpora
Suomenkonehuolto Kurottaja

Kurottajan vuokraus ja sijaiskonepalvelu

Kurottaja on monipuolinen kone kaikenlaiseen nostamiseen ja kuljettamiseen. Kurottaja on mahdollista vuokrata. Kone luovutetaan aina huollettuna, tankattuna ja pestynä. Kurottajan saa myös sijaiskoneeksi remontin ajaksi esimerkiksi silloin kun vakuutuksesi sisältyy keskeytysvakuutus.

Agritek TOP rahoitus, logo

Agritek TOP -rahoitus on helppo ja edullinen tapa rahoittaa huollot ja isotkin remontit

Agritek TOP-rahoituksen ehdot pähkinänkuoressa: