Yritys

Suomen Konehuolto Oy - Huittisissa sijaitseva maatalouskoneiden monipuolinen huoltoyritys

Suomen Konehuolto Oy:n historia

Suomen Konehuolto on yksityinen Huittisissa sijaitseva maatalouskoneiden monipuolinen huoltoyritys, jolla on vahva osaaminen monien maatalousmerkkien saralta.

Suomen Konehuolto Oy osti kesällä 2017 Konehuolto Kaitanen Oy:n liiketoiminnan ja samalla yrityksen palvelukseen siirtyivät vanhat työntekijät. Heidän vuosikymmenten osaamisensa loi vahvan perustan yritystoiminnalle ja palveluiden saumattomalle jatkuvuudelle.

Suomenkonehuolto logo seinällä
Agritek Top Service logo

Yrityksemme kuuluu Agritekin Top Service -huoltoverkostoon.

Agritekin Top Service -huoltoverkostoon kuuluvat yritykset, joilla on tulevaisuudessa parhaimmat edellytykset palvella Agritekin loppuasiakkaita kokonaisvaltaisesti.

Suomen Konehuolto, maatalouskoneiden huollot ja korjaukset

Ammattitaitoista konehuoltoa

Rautainen osaaminen koneiden huollossa ja varaosissa on liiketoimintamme perusta nyt ja tulevaisuudessa. Olemme valtuutettu sopimushuoltaja monelle merkille ja kuulumme Agritekin Top Service -huoltoverkostoon.

Yrityksemme kouluttaa asentajiamme koko ajan, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua ja rautaista osaamista sekä vanhempien, että nykyaikaisten koneiden korjaukseen. Huoltohallistamme löytyy tarvittavat testerit ja nykyaikaiset työkalut.

Esa Vuorinen
Varaosamyynti, huoltojen ajanvaraus
Mikko Vanha-Kuitti
Hallinto, koneiden huolto
Suomenkonehuolto_Jussi
Jussi Kaitainen
Koneiden huollot
Matti-Pekka Ritakallio
Koneiden huollot

Ympäristö huomioiden

Ympäristöarvot ja luonnon hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Pyrimme omalla toiminnallamme vähentämään ympäristökuormitusta ja hiilijalanjälkeä. Lajittelemme ja kierrätämme vastuullisesti meillä muodostuvan jätteen.

Yhteistyökumppanien avulla mm. jäteöljyt, pahvit, muovit ja metallit voidaan kierrättää sekä energiajätteet ja sekajätteet lajitella.

Suomenkonehuolto viljapelto, ympäristöystävällisyys